Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται:

  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
  • Μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Mastercard, Maestro και Visa. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής ο πελάτης μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο aento.gr. Η επιχείρησή μας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή.
  • Με τραπεζική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας Εθνικής Τράπεζας.
    IBAN GR8401101030000010300128401
    Δικαιούχος: Ε ΞΑΝΘΟΥ Α ΝΤΙΣΙΟΥ ΟΕ
  • Μέσω PayPal.

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στην σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας.

Μόλις το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία σας. Η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά.

Αφότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email στο οποίο θα υπάρχει και ένα link που θα σας οδηγεί στον PayPal λογαριασμό σας, όπου θα μπορείτε να δείτε και την συναλλαγή.